Vandaag is woensdag 26 januari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneervrijdag 21 januari    Evangelie van 2022-01-21
begintijd10:30 uur
 titelPersconferentie Kerkbalans
beschrijving

Zaterdag 15 januari gaat in vele parochies en gemeentes de Actie Kerkbalans van start. Met deze Actie wordt een jaarlijkse bijdrage gevraagd aan de kerkleden om zo de eigen plaatselijke kerk te steunen.

Op vrijdag 21 januari organiseert Actie Kerkbalans vervolgens een landelijke persconferentie om de uitkomsten te presenteren van een onderzoek naar onder meer kerk-zijn in coronatijd.

Wat misten kerkgangers in 2021 het meest? In 2020 was dat samen zingen, maar na nog een jaar corona is er een andere uitkomst.

De persconferentie is digitaal en start om 10.30 uur.

info

a.kruse@rkk.nl
www.kerkbalans.nl

locatieOnline
plaatsonbekend
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl