Vandaag is donderdag 26 mei
Hemelvaartsdag
 

categorie categorie Lezing
lezing
Centrum voor Parochiespiritualiteit
(Parochiespiritualiteit)

Centrum voor Parochiespiritualiteit

Website E-mail

Het Centrum voor Parochiespiritualiteit (CPS) wil parochies in Nederland inspireren en ondersteunen bij de verdieping van een doorleefd katholiek geloof en de opbouw van parochiegemeenschappen.

Centrum voor Parochiespiritualiteit
Heijendaalseweg 300
6525 SM Nijmegen

tel: (024) 355 80 29 (via receptie klooster Brakkenstein)
www.parochiespiritualiteit.org

facebook.com/centrumvoorparochiespiritualiteit

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 26 januari    Evangelie van 2022-01-26
begintijd20:00 uur
 titelOnline lezing Tim Schilling
beschrijving

Op woensdagavond 26 januari 2022 reflecteert Tim Schilling, stafmedewerker van het CPS en Amerikaan, over twintig jaar werken en leven in Nederland. Dit doet hij tijden een online lezing: ‘Adventures in Evangelization: My Twenty Years in the Netherlands’.

De lezing is in het Engels, begint om 20.00 uur en wordt georganiseerd door de American College Alumni Association van de Katholieke Universiteit Leuven.

info

www.acaalouvain.org

organisatieCentrum voor Parochiespiritualiteit
locatieOnline
plaatsLeuven (België)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl