Vandaag is dinsdag 28 juni  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerwoensdag 1 juni    Evangelie van 2022-06-01
begintijd09:30 uur
eindtijd11:30 uur
 titelLeve(n) het Wonder!
beschrijving

Tijdens deze 2 uur durende interactieve (virtuele) bijeenkomst (die door de deelnemers met een gemiddeld rapportcijfer van 8,3 wordt beoordeeld!) krijg je praktische handvatten aangereikt hoe je op eerlijke en liefdevolle wijze in gesprek kunt gaan over de waardigheid van het leven.

Je leert dat je de ander niet hoeft te overtuigen, maar hoe je communiceert gericht op het hart.

Om zoveel mogelijk mensen de gelegenheid te bieden deel te nemen aan een van deze bijeenkomsten hebben we er voor gekozen deze telkens op een andere dag te laten plaatsvinden, én is er een avond en een ochtend optie.

De volgende bijeenkomsten vinden plaats op:

  • donderdag 10 maart 2022 van 20.00 - 22.00 uur
  • woensdag 1 juni 2022 van 9.30 - 11.30 uur

In drie onderdelen worden de deelnemers d.m.v. voorbeelden en vragen toegerust om in hun dagelijks leven een eerlijke en liefdevolle dialoog omtrent de waardigheid van het leven aan te gaan.

Om er voor te zorgen dat er tijdens de bijeenkomst volop ruimte is om met elkaar in gesprek te gaan en vragen te stellen is er bij iedere bijeenkomst slechts plek voor een beperkt aantal deelnemers.

info

info@samenvoorhetleven.nl
samenvoorhetleven.nl/leven-het-wonder

locatieOnline
plaatsNederland
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl