Vandaag is woensdag 17 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 25 juli    Evangelie van 2022-07-25
(Sint Jacob)
begintijd11:00 uur
 titelSint-Jacobustocht - Reuver-Roermond
beschrijving

De tocht gaat door de landelijke en waterrijke omgeving van Midden-Limburg. Het vertrek is om 11.00 uur vanuit de Sint-Lambertuskerk, Karel Doormanlaan 2 in Reuver.  Vandaar gaat de tocht eerst via de Duits-Nederlandse grens (Brachter Bos) over een oorspronkelijk stuk Romeinse heirbaan via het Jacobuspad en langs het riviertje de Swalm. In de bossen nabij Swalmen is er een pauze bij Herberg de Bos. 

Vandaar gaat de wandeling  door Swalmen naar het fraai gelegen kerkje van Asselt, waar nog een bezinningsmoment is. De wandeling eindigt in Voorstad St. Jacob van Roermond.

Terugkeer naar Reuver is mogelijk met de Arrivatrein die elk half uur (.03 en .33) vertrekt vanaf het nabijgelegen station van Roermond.

Vertrek- en aankomsttijd kunnen nog aangepast worden na overleg met het Jacobus-broederschap.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieSint-Lambertuskerk, Karel Doormanlaan 2
plaatsReuver (Limburg)
postcode59
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl