Vandaag is woensdag 17 augustus  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden
(SPV)

Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden

Website E-mail

De Stichting Pelgrimswegen & Voetpaden organiseert enkele keren per jaar een groepswandeling naar pelgrimsoorden en andere bijzondere plaatsen in en om Zuid-Limburg.

Wittemer Allee 32
6286 AB  Wittem

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 9 oktober    Evangelie van 2022-10-09
begintijd10:30 uur
 titelMgr. Schraventocht
beschrijving

Op de herdenkingsdag van de moord op bisschop Schraven (afkomstig uit Lottum) en gezellen is er in samenwerking met de gelijknamige stichting een tocht naar de ‘memorial’-kapel in Broekhuizenvorst en naar Maria-oord Tienray. 

We starten om 10:30 uur bij de kerk in Lottum, bezoeken in Broekhuizenvorst zijn mooie gedenkkapel en in Tienray het ‘Klein Lourdes’ in de parochiekerk. Daar denken we rond 14:30 uur te zijn. Via een mooie route door bossen en langs vennen lopen we terug maar Lottum waar we rond 17:00 uur willen aankomen. 
U kunt op diverse plaatsen langs deze route de bus (Arriva lijn 88) terug naar Lottum nemen.

info

www.spvlimburg.nl/-Agenda-

organisatieStichting Pelgrimswegen & Voetpaden
locatieKerk Lottum, Markt 1
plaatsLottum
postcode60
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl