Vandaag is zaterdag 25 juni
Onbevlekt Hart van Maria
 

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 31 januari t/m woensdag 15 juni    Evangelie van 2022-01-31
(Heilige Don Bosco)
 titelCommunicanten bidden voor Communicanten
beschrijving

Verbonden met elkaar door één Weesgegroet
Sinds de start van deze actie in 2012 hebben al ruim 17.000 communicanten in Nederland met elkaar een ketting van gebed gevormd. Heel eenvoudig: door samen als communiegroep één Weesgegroet te bidden voor andere communicanten in Nederland.

Doet uw parochie ook (weer) mee? Laat ons dan via het aanmeldformulier weten:

  • hoeveel kinderen samen het Weesgegroet gaan bidden
  • in welke plaats

Dan kunnen we op deze site de actuele stand tonen.
In 2019 deden bijna 2.000 communicanten mee.

Juist nu in ons land steeds minder mensen naar de kerk gaan, kan het motiverend zijn om te zien dat op veel plaatsen kinderen bidden met en voor elkaar. Sinds enkele jaren doen alle bisdommen mee!

Gratis felicitatiekaarten 
Ook dit jaar bieden wij de felicitatiekaart voor de communicanten gratis aan. De wonderdadige medaille kunt u voor de kinderen bestellen voor slechts € 0,35/stuk. Geef daarvoor het adres voor toezending aan op het aanmeldformulier.

Kindermaterialen
Via dit aanmeldformulier kunnen voor de communicanten ook Mariamedailles besteld worden tegen gereduceerd tarief. Kijk ook eens op het Bestelformulier voor nog andere kindermaterialen en gratis downloads, zoals een kaart met Weesgegroet voor thuis.

Nieuw: Staande eettafelkaart met Onze Vader en Weesgegroet.

Meer informatie
Op de webpagina Communicanten bidden voor Communicanten, te herkennen aan het logo hiernaast, vindt u meer info en tips. Tevens is hierop te zien in welke plaatsen communicanten deelnemen.

info

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/?p=cbvc_algemeen
www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieNederland
plaatsNederland
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl