Vandaag is zaterdag 25 juni
Onbevlekt Hart van Maria
 

categorie categorie gebed
gebed
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 1 t/m maandag 31 oktober    Evangelie van 2022-10-01
 titelKinderen bidden voor oorlogsKinderen
beschrijving

Aan kinderen in Nederland en België:
Heb je het gezien op het Jeugdjournaal? Dit jaar vieren we dat er 75 jaar geleden weer vrede kwam in onze landen. Misschien hebben jouw opa en oma de Tweede Wereldoorlog nog meegemaakt? Zij weten dan uit eigen ervaring hoe dat was. Ruzie is vervelend, maar oorlog is véél erger.

Helaas zijn er kinderen die nu te maken hebben met de ellende van oorlog. Hieronder zijn een paar filmpjes die we van het NOS Jeugdjournaal op onze site aan jullie mogen laten zien.

Misschien denk je wel: hoe kan ík nou deze kinderen helpen?
Maria heeft verteld hoe. In Fatima (in Portugal) zei Maria tegen drie kinderen: bidt de Rozenkrans. En elk jaar op 18 oktober bidden bijna een miljoen kinderen over de hele wereld voor vrede.
Bid jij ook mee?

info

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.rkactiviteiten.nl/kinderenbiddenvoorkinderen/?p=kbvo_campagne

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatie
plaatsNederland en Belgie
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2022 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl