Vandaag is dinsdag 5 december  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Kinderen bidden voor Kinderen
(KBVK)

Kinderen bidden voor Kinderen

Website E-mail

Programma’s en materialen om kinderen te leren bidden voor kinderen die ziek zijn of die om andere reden gebed extra nodig hebben. Vaak in combinatie met kinderactiviteiten met kaarten maken voor deze kinderen.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 27 november t/m zondag 25 december 2022    Evangelie van 2022-11-27
(1e zondag vd Advent - Levavi)
 titelOnline-Adventskalender voor kinderen
beschrijving

Online-Adventskalender voor kinderen
elke dag een luikje openen op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl

Op zaterdag 27 november kunnen kinderen het eerste luikje openen van onze Online-Adventskalender. Ga daarvoor naar de kinderpagina op www.kinderenbiddenvoorkinderen.nl
Het luikje opent zich als je erop klikt. Elke dag is er een nieuwe verrassing om te lezen, luisteren, kijken, doen….

Deze Online-Adventskalender is een digitale versie van de vertrouwde papieren kalender. Met daardoor veel méér mogelijkheden om kinderen te laten ontdekken wat de betekenis van Kerstmis is. De kinderen worden verrast met filmpjes, verhalen, knutselwerkjes, liedjes en nog veel meer.

Stichting Kinderen bidden voor Kinderen heeft deze Adventskalender ontwikkeld om de jongste generatie het Kerstverhaal beter te doen kennen. Achter de meeste luikjes schuilt iets voor zowel jonge als iets oudere kinderen van de basisschool.

We hopen dat ouders zo luikje-voor-luikje met hun kinderen op weg naar Kerstmis gaan.

Op meerdere dagen wordt ook materiaal aangeboden dat gebruikt kan worden voor de kinderwoorddienst in de Advent. Dit is echter niet gekoppeld aan de Evangelielezing van de daaropvolgende zondag.

De laatste luikjes zijn heel geschikt voor de kerstvakantie!

info

info@kinderenbiddenvoorkinderen.nl
www.online-adventskalender.nl

organisatieKinderen bidden voor Kinderen
locatieOnline
plaatsNederland en Belgie
doelgroepGezin Gezin

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl