Vandaag is woensdag 4 oktober
Werelddierendag / Sint Franciscus
 

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf maandag 5 september 2022    Evangelie van 2022-09-05
begintijd19:00 uur
 titelAlphacursus Zaltbommel
beschrijving

Na de grote vakantie gaat weer een Alpha­cur­sus van start in de Bom­me­ler­waard. Een cursus waar je samen over de basics van het Chris­te­lijke geloof, over God en over het leven gaat spreken. Kom op onze intro­duc­tie-avond op 5 sep­tem­ber 2022 om 19.00 uur om de sfeer te proeven!

Opzet
Elke Alpha begint met een lekkere maal­tijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maal­tijd luister je naar een kort, in­spi­re­rend verhaal over een van de on­der­wer­pen. Daarna is er alle ruimte om je vragen en gedachten te delen in kleine groepen.

Er zijn twaalf Alpha-bij­een­komsten en een Alpha-weekend. Elke bij­een­komst staat een ander on­der­werp centraal. Op Alpha bespreek je onder meer de volgende on­der­wer­pen:

  • Is er meer?
  • Wie is Jezus?
  • Bidden: waarom en hoe?
  • De Bijbel lezen: waarom en hoe?
  • Hoe zit het met de kerk?

Voor Wie?
Alpha is voor ie­der­een! Heb je vragen over het leven of over het chris­te­lijk geloof? Dan is Alpha echt iets voor jou. Er is alle ruimte om het gesprek aan te gaan en je vragen en ideeën te delen.

Wanneer
Maan­dag 5 sep­tem­ber 2022 zijn belang­stel­len­den welkom op de intro­duc­tie-avond. Als u geproefd hebt (let­ter­lijk en figuur­lijk), kennis hebt gemaakt met andere deel­ne­mers en alle vragen over deelname zijn beant­woord, kunt u besluiten mee te doen met de cursus. En als de cursus in de herfst toch niet goed uit­komt, kunt u altijd nog over­we­gen om in januari 2023 mee te doen.

info

www.katholiekbommelerwaard.nl
www.alphacursuszaltbommel.nl

locatieParochiecentrum, Oliestraat 26
plaatsZaltbommel (Gelderland)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl