Vandaag is maandag 22 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerdinsdag 24 december t/m dinsdag 6 januari 2026    Evangelie van 2024-12-24
 titelJubeljaar 2025 - Pelgrims van Hoop
beschrijving

Het Vaticaan heeft het officiële logo voor het Jubeljaar 2025 openbaar gemaakt. Het thema was al eerder naar buiten gebracht: Pelgrims van hoop.

De voormalige Pauselijke Raad voor de Nieuwe Evangelisatie, nu opgenomen in het nieuwe Dicasterie voor Evangelisatie, coördineert de voorbereidingen voor het Heilig Jaar 2025.

Exacte data nog niet bekend
We hebben het Jubeljaar in deze kalender opgenomen van 24 december 2024 t/m 6 januari 2026, maar deze data zijn nog niet bekend.

info

www.vaticannews.va

locatie
plaatswereldwijd
doelgroep

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl