Vandaag is woensdag 4 oktober
Werelddierendag / Sint Franciscus
 

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 25 juli t/m woensdag 9 augustus    Evangelie van 2023-07-25
(Sint Jacob)
 titelWJD Lissabon reis - Bisdom Den Bosch
beschrijving

Jong Bisdom Den Bosch (JBDB) organiseert een reis naar de Wereldjongerendagen (WJD) in Lissabon van dinsdag 25 juli t/m woensdag 9 augustus 2023.

Voor wie?
Iedereen van 16 t/m 35 jaar is welkom. De WJD is een katholiek evenement, maar jongeren met andere geloofsovertuigingen zijn van harte welkom. Ben je geïnspireerd door geloof, wil je jouw geloof een andere dimensie geven, wil je graag andere culturen ontmoeten en ga je graag uitdagingen aan? Dan is de WJD zeker iets voor jou!

JBDB op weg naar Lissabon!
De aftrap is geweest en de reis is bekend! Achter de schermen wordt er natuurlijk nog druk gewerkt voor de rest van het programma en alle andere voorbereidingen. Maar één ding is zeker: JBDB is er bij! Met een 16 daagse busreis vertrekken we op dinsdag 25 juli 2023 richting Portugal. Via drie hele verschillende tussenstops (Taizé, Barcelona en Toledo) komen we op maandag 31 juli 2023 aan in Lissabon voor dé hoofdweek van de Wereldjongerendagen in Lissabon, Portugal. Alwaar we een feest van ontmoeting, herkenning en wereldkerk mogen ervaren. Een terugreis via Fatima en nog twee korte tussenstops in Spanje en Frankrijk brengt ons woensdag 9 augustus 2023 weer thuis.

Stuur een e-mailtje ( jongeren@bisdomdenbosch.nl ) met je mobiele nummer als je op de hoogte gehouden wilt worden. Info kan per e-mail en/of Whatsapp aan je worden verstuurd.

Het verplicht je tot niets, maar je blijft wel op de hoogte van alle nieuwtjes!

info

(073) 52 320 61
jongeren@bisdomdenbosch.nl
www.bisdomdenbosch.nl/leef-je-geloof/jongeren-en-geloof/wereldjongerendagen-2023

organisatieBisdom Den Bosch
locatie
plaatsLissabon (Portugal)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl