Vandaag is donderdag 29 februari  

categorie categorie kamp
kamp
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerwoensdag 17 t/m zondag 21 mei 2023    Evangelie van 2023-05-17
 titelBreakOut tienerkamp 12+
beschrijving

Kijk jij al weer uit naar een weekje lol trappen met je vrienden in het Julianaklooster? Dit jaar eerder dan normaal hebben we het katholieke tienerkamp BreakOut van 17 t/m 21 mei. In het Hemelvaartweekend ben je van harte welkom in Heiloo om de vreugde met ons te delen. Verdiep je in het katholieke geloof, ga de strijd aan tegen de andere deelgroepen en maak plezier met (nieuwe) vrienden.

Thema ‘Deel de vreugde’
Wat geeft nu echt langdurige vreugde? Een dagje Efteling, een nieuwe telefoon of winnen met je team, die vreugde blijft nooit lang hangen. Hoe zit het met iets ongrijpbaars als liefde, weten dat je bemind bent (door God)? En hoe zit het dan met al het lijden in de wereld? Waarom geeft God ons geen vrede, een leven zonder ziekten en gebrokenheid? Hoe moeten we daar mee om gaan? 

Dat zijn zo een aantal vragen die we onszelf stellen en we gaan tijdens BreakOut 2023 samen op zoek naar antwoorden op die vragen. Zoek je met ons mee?

En wat staat er nog meer op het programma?
Zoals gebruikelijk starten we het kamp in onze eigen deelgroep met het verhaal van onze patroonheilige voor de deelgroep. Jullie maken creatief een vlag over de heilige. De dagen zijn verder gevuld met verschillende soorten gebed, catechese, sport en spel. Donderdag vieren we het feest van de Hemelvaart van de Heer. Vrijdagavond kun je heerlijk bezinnen in de aanbidding bij Jezus en alles wat tussen jou en God instaat in de biecht brengen. Zaterdag gaan we met de jongens en meiden uit een en volgen we een eigen programma met catechese en activiteiten om vervolgens ’s avonds de strijd met elkaar aan te gaan. Zondag sluiten we het kamp af met de zondagse Mis om 10:30 uur in de Bedevaartkapel samen met alle ouders.

Praktisch
Het tienerkamp BreakOut start op woensdagavond 17 mei om 19 uur met een H. Mis voor alle tieners en ouders. We slapen in tenten, dus neem een luchtbed/matje en slaapzak mee. Het programma is in het Julianaklooster. In het gebouw zijn BHV-ers aanwezig in geval van calamiteiten. De begeleiders van het tienerkamp handelen volgens de gedragscode pastoraat en zijn allen in het bezit van een VOG.

Voor de indeling van de groepen en de communicatie naar u als ouder en tiener hebben we persoonsgegevens nodig. Bij aanvang van het kamp vragen we u om het toestemmingsformulier voor gebruik van persoonsgegevens en beeldmateriaal door beide ouders ondertekend (of bij 16+ door jouzelf) in te leveren. We houden ons aan de privacyverklaring van het bisdom.

Details

  • Wie: 12-18 jaar
  • Wat: Katholiek tienerkamp BreakOut
  • Waar: Hoogeweg 65, Heiloo (Julianaklooster)
  • Wanneer: Woensdag 17 t/m zondag 21 mei (Hemelvaartweekend)
  • Kosten: €95,- per persoon (mocht er een financiële drempel zijn dan kunt u dit aangeven via een mail naar info@jongbisdomhaarlem.nl )

info

info@jongbisdomhaarlem.nl
www.jongekerk.nl

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieDiocesaan Heiligdom Onze Lieve Vrouw ter Nood, Hoogeweg 65
plaatsHeiloo (Noord-Holland)
postcode18
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl