Vandaag is vrijdag 27 januari  

categorie categorie Retraite
retraite
Bisdom Utrecht
(B Utrecht)

Bisdom Utrecht

Website E-mail

Postbus 14019
3508 SB Utrecht

Maliebaan 38-40
3581CR  Utrecht

tel (030) 233 80 30
fax (030) 23 11 962

Diocesane Kerkelijke
Caritas Instelling (DKCI)
Kerkaan 22
3828 EB  Hoogland (Amersfoort)
tel (06) 42 95 28 62

www.yougle.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 6 t/m woensdag 8 maart    Evangelie van 2023-03-06
 titelRetraite past. werk(st)ers en geest. verz.
beschrijving

De aartsdiocesane retraite voor pastoraal werk(st)ers en geestelijk verzorgers die werken met een zending van de aartsbisschop van Utrecht vindt plaats van maandagmorgen 6 maart 2023 tot en met de lunch op woensdagmiddag 8 maart 2023. Het thema van de retraite is ‘Gepassioneerd leven. Met Maria op weg naar Pasen’.

De retraite wordt gehouden in het Franciscushuis van de Zusters Franciscanessen van Denekamp. Deelnemers kunnen desgewenst al op zondagavond 5 maart op deze locatie arriveren.

Drs. Sanny Bruijns o.carm
De begeleiding van de retraite wordt verzorgd door drs. Sanny Bruijns o.carm. Zij studeerde theologie aan de Katholieke Universiteit Nijmegen met als specialisatie ‘de spiritualiteit van de pastor’. Tijdens haar theologiestudie is zij in 1980 ingetreden bij de Karmelorde. Na tien jaar in het basispastoraat werkzaam te zijn geweest in de binnenstadsparochie te Nijmegen is zij fulltime vormingsverantwoordelijke geworden in het Landelijke Vormingshuis van de Karmelorde te Boxmeer. In 2002 verscheen haar boek ‘Weg van Maria’. In de daarop volgende jaren specialiseerde zij zich als geestelijk begeleidster en als ‘retraitezuster’. Zij is momenteel lid van de Karmelcommuniteit te Nijmegen en is werkzaam als geestelijk verzorgster bij de Zusters van de Sociëteit van Jezus, Maria en Jozef (de ‘Zusters JMJ’) te Heeswijk-Dinther.

info

www.aartsbisdom.nl/agenda_items/retraite-voor-pastoraal-werksters-en-geestelijk-verzorgers-2

organisatieBisdom Utrecht
locatieFranciscushuis van de Zusters Franciscanessen, Gravenallee 30
plaatsDenekamp (Overijssel)
postcode75
bisdomUtrecht
doelgroepPriesters en religieuzen Priesters en religieuzen
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl