Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie kamp
kamp
Gemeenschap Emmanuel
(Emmanuel)

Gemeenschap Emmanuel

Website E-mail

De Gemeenschap Emmanuel
is een katholieke Gemeenschap
waarin alle levensstaten
vertegenwoordigd zijn
(gehuwden, ongehuwden,
mannelijke en vrouwelijke
toegewijden in het celibaat)
en kent een spiritualiteit
van aanbidding, compassie
en evangelisatie.

Nederland
info@emmanuelnederland.nl
www.emmanuelnederland.nl

België
info@emmanuelvlaanderen.be
www.emmanuelvlaanderen.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 12 t/m donderdag 17 augustus 2023    Evangelie van 2023-08-12
 titelEmmanuel Zomerkamp
beschrijving

In de zomer van 2023 is weer het jaarlijkse Emmanuel Zomerkamp gepland van 12 t/m 17 augustus.

Dit zomerkamp gaat over verwelkomen en thuiskomen! En dat geldt voor iedereen. Ook voor degenen die vaak buiten de boot vallen, al dan niet door eigen schuld. In de Bijbel staan twee prachtige verhalen die gaan over de barmhartigheid van God de Vader. In de eigentijdse en vrolijke kampmusical zijn elementen uit de parabels van de verloren zoon en van de barmhartige Samaritaan te herkennen.

Simpel gezegd gaat het erom dat de deur altijd voor je open staat. Wat er ook gebeurt. Misschien gaan de dingen anders dan je had gehoopt of heb je weleens dingen niet helemaal goed gedaan. Er wordt op je gewacht. Sterker nog, er wordt naar je uitgekeken! Je mag altijd opnieuw beginnen!

Zet jij ook de deur open voor anderen die misschien buitengesloten of gepest worden?

We zullen ontdekken dat we door zelf altijd weer ‘thuis te komen’ en anderen ‘thuis te brengen’ sterk en gelukkig zullen worden. Thuis zijn, betekent dat je op een plek bent waar je op en top gelukkig bent, omdat je geliefd bent en er naar je uitgekeken wordt! 

We willen er weer een mooi en vrolijk feest van maken. En vergeet niet je vrienden mee te nemen. De deur staat voor jullie open! We kijken er naar uit jou en je vrienden te verwelkomen deze zomer.

Neem jij een vriendje of vriendinnetje mee uit een gezin dat niet eerder geweest? Dan krijg jij op het kamp een cadeautje. We vinden het heel leuk als je andere kinderen op ons kamp wilt wijzen. 

Van harte welkom!

info

Anja Vergouwen
(06) 2666 9733
www.emmanuelzomerkamp.nl

organisatieGemeenschap Emmanuel
locatieBezinningscentrum Emmaus, Udenhoutseweg 15
plaatsHelvoirt (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl