Vandaag is zaterdag 22 juni  

categorie categorie Reis
reis
wanneerzaterdag 27 t/m maandag 29 mei 2023    Evangelie van 2023-05-27
 titelPelgrimstocht - Notre Dame van Chartres
beschrijving

Tijdens het Pinksterweekend, 27-29 mei 2022 zullen weer meer dan tienduizend pelgrims als een lint door het Franse landschap de aloude pelgrimsroute van de Notre-Dame van Parijs naar de Notre-Dame van Chartres lopen. Onder hen honderden pelgrims uit vele landen, zoals Australië, de Verenigde Staten, Engeland, Ierland, Duitsland, Oostenrijk, Zwitserland, Litauen en nog vele anderen.

Ook Nederland en Belgie zijn hier vertegenwoordigd. Mocht u interesse hebben voor deze bedevaart en mee willen lopen neem dan contact op.

info

chartres@ecclesiadei.nl  (Nederland)
mysteriumfidei@catholic.org  (België)

locatieNotre Dame, Place du Paris Notre Dame
plaatsParijs (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl