Vandaag is donderdag 9 februari  

categorie categorie gebed
gebed
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 30 december 2022    Evangelie van 2022-12-30
(Heilige Familie)
begintijd12:30 uur
eindtijd16:30 uur
 titelGezinsmiddag in Zegge
beschrijving

Een paar gezinnen hebben in de Kerstvakantie van 2022 een gezinsmiddag georganiseerd en hopen dat andere gezinnen aansluiten. Ook eenoudergezinnen zijn natuurlijk welkom!

Op vrijdagmiddag 30 december 2022 om 12.30 verzamelen ze bij een van de gezinnen thuis. Mocht er ruimtetekort zijn dan kunnen ze in de pastorie van de Maria Boodschapkerk in Zegge terecht.

Iedereen neemt wat lekkers mee voor de lunch en daarna gaan ze met de kinderen het bos in. Na een beker warme chocolademelk vertrekken ze in kolonne met de auto naar het Mariakapelletje van Zegge waar de gezinnen bij Maria een kaarsje op kunnen steken. Daarna is de afsluiting in de kerk met een liedje en gebedje waarbij de kinderen ook echt mee kunnen doen.

Van harte welkom om aan te sluiten! Vul het formulier in om je aan te melden.

info

sintfranciscuscentrum.nl/gezinspastoraat/gezinsmiddag-in-zegge

organisatieBisdom Breda
locatie
plaatsZegge (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl