Vandaag is zaterdag 1 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Radio Maria

Radio Maria

Radio Maria Nederland is een katholiek radiostation en zendt 24 uur per dag, 7 dagen per week uit via DAB+ en internet (website en gratis app voor smartphone en tablet).

Postbus 5045
5201 GA  's-Hertogenbosch
(073) 687 2000 (kantoortijden)
info@radiomaria.nl
www.radiomaria.nl

Radio Maria Vlaanderen zend uit in België via een serie FM frequenties.

Sint Reneldisplein 23
3001 Leuven
016 / 41 47 47
info@radiomaria.be
www.radiomaria.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 4 februari    Evangelie van 2023-02-04
begintijd12:30 uur
eindtijd16:00 uur
 titel15-Jarig jubileum Radio Maria Nederland
beschrijving

Op 2 februari 2008 zag Radio Maria Nederland het levenslicht. Het was de oprichter van Radio Maria in Italië die na een bezoekje aan de Zoete Moeder in ’s-Hertogenbosch ervan overtuigd was dat Maria zelf in Nederland een missie had.

Nu, 15 jaar later, zijn we duizenden gebeden, vieringen, lezingen, interviews, boeken, gesprekken en mooie muziek verder. Dat is alleen maar mogelijk geweest door uw betrokkenheid en steun. Daar willen we op zaterdag 4 februari 2023 in dankbaarheid bij stilstaan met een viering om 12.30 uur in de Sint-Janskathedraal in ’s-Hertogenbosch, gevolgd door een receptie in het Sint-Janscentrum. U kunt er o.a. kennismaken met de priester-directeur en we nemen, na 10 jaar, afscheid van de voorzitter van het bestuur Ger Zimmermann.

info

www.radiomaria.nl/15-jarig-jubileum

organisatieRadio Maria
locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl