Vandaag is zondag 23 juni  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerdinsdag 19 t/m woensdag 27 september 2023    Evangelie van 2023-09-19
(Prinsjesdag)
 titelParochiepelgrimage Lourdes
beschrijving

Via het Huis voor de Pelgrim organiseren wij een pelgrimage voor de parochianen van Parochie Sint Pieter te Maastricht naar Lourdes van 19 t/m 27 september 2023. Dit is een 9-daagse busreis.

Deze busreis gaat op de eerste dag via Amiens naar Lisieux (2 overnachtingen). De tweede dag bezoeken we de basiliek en het klooster van de H. Theresia. Op de derde dag in de middag komen we aan in Lourdes. De terugreis gaat via Nevers (1 overnachting). Daar bezoeken we het klooster waar Bernadette gewoond heeft en ze ligt opgebaard. Op de negende dag zijn we terug in Nederland.

Deze busreis is alleen geschikt voor mensen die géén zorg nodig hebben en goed ter been zijn. Er kunnen maximaal 50 parochianen mee. De kosten voor deze reis zullen ongeveer € 995 per persoon zijn. We verblijven in een goed 3-sterrenhotel op basis van vol pension.

Informatieavond
Heeft u interesse om mee te gaan, kom dan naar de informatieavond op vrijdag 10 februari 2023. We verzamelen in de kerk boven om 19.00 uur, van daaruit gaan we in lichtprocessie naar de Lourdesgrot voor gebed en aansluitend is de bijeenkomst in de Slouw op Sint Pieter (Ursulinenweg 20, 6212 NC Maastricht).
Op deze informatieavond krijgt u nadere informatie over de reis, de hotels, de kosten, het programma en hoe u zich kunt aanmelden.

Voor de informatieavond graag vóór 1 februari 2023 aanmelden via het parochiekantoor, info@parochiesintpieter.nl of tel. 043-3214694.
Werkgroep Lourdesreis

info

parochiekantoor
(043) 321 46 94
info@parochiesintpieter.nl
www.parochiesintpieter.nl

locatie
plaatsLourdes (Frankrijk)
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl