Vandaag is zaterdag 1 april  

categorie categorie Cursus
cursus
Sensiplan

Sensiplan

Website E-mail

Met Sensiplan® ga je natuurlijk met je vruchtbaarheid om. In onze Sensiplan-basiscursus leer je van één van onze gecertificeerde consulenten de vruchtbare en de onvruchtbare dagen van je eigen cyclus nauwkeurig te bepalen. Je kijkt hiervoor naar je eigen lichaamssignalen. Deze kennis kun je gebruiken om (nog) niet of juist wél zwanger te worden.

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 9 februari    Evangelie van 2023-02-09
begintijd19:30 uur
 titelSensiplan natuurlijke gezinsplanning info
beschrijving

Deze cursus is voor vrouwen en hun partner die op een natuurlijke manier met hun vruchtbaarheid willen omgaan en om diverse redenen geen gebruik willen maken van kunstmatige hormonen. Sensiplan is een wetenschappelijk onderbouwde sympto-thermale methode om de vruchtbare en onvruchtbare dagen in de cyclus van de vrouw vast te stellen.

In deze cursus leer je de signalen van je vruchtbaarheid herkennen. Hiervoor wordt een combinatie gebruikt van o.a temperatuur, baarmoederhalsslijm en/of baarmoedermond. Door deze signalen met de Sensiplan regels te interpreteren en de methode betrouwbaar toe te passen, weet je precies wanneer je niet zwanger kunt raken en wanneer wel. De cursus wordt gegeven in een kleine groep van drie vrouwen/stellen. Eind van de avond is er individuele begeleiding.

Informatie-avond
Op donderdag 9 februari wordt een vrijblijvende informatie-avond gehouden voor iedereen die nieuwsgierig is naar Sensiplan. Er is ruimte om in informele setting ervaringen te delen en vragen te stellen!

Kosten: € 10,-

Wat in elk geval wordt besproken:

  • Hoe werkt de sympto-thermale methode Sensiplan?
  • Wat is het verschil met andere natuurlijke methoden? 
  • Waarom is Sensiplan betrouwbaar? 
  • Hoe ziet een Sensiplan-cursus eruit?

Ook is er gelegenheid om het Sensiplan Hand- en Werkboek ‘Natuurlijk en zeker’ in te zien.

info

Consulent: Selina Berentsen
selina.berentsen@sensiplan.nl

Secretariaat: Margreet Boender
(06) 51 64 22 97
secretariaat@sensiplan.nl
www.sensiplan.nl

organisatieSensiplan
locatie
plaatsArnhem (Gelderland)
postcode68
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl