Vandaag is dinsdag 28 mei  

categorie categorie kamp
kamp
wanneermaandag 3 t/m zaterdag 8 juli 2023    Evangelie van 2023-07-03
(Heilige Thomas)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelIJD Zomerkamp - Zomervuur
beschrijving

Zomervuur is een zomerkamp van IJD voor jongeren van 16 tot en met 23 jaar. Samen wakkeren we het vuur in onszelf en in anderen aan. Zomervuur, dat is kamperen in tenten, zwemmen in het meer, lachen tot je niet meer bijkomt en aan een knetterend kampvuur mijmeren over leven en geloof. Gezelligheid troef!

Wanneer? Van maandag 3 juli tot en met zaterdag 8 juli 2023

Waar? Kapucijnenklooster Meersel-Dreef (Dreef 38, 2328 Hoogstraten) 

Wat kost dat? Meer info volgt nog

Hoe kan ik me inschrijven? Dit kan via Regi (onze registratiewebsite) Opgelet! Het aantal inschrijvingen is beperkt tot maximum 25 deelnemers. Snel zijn is de boodschap!

info

Jonathan Wuyts
jonathan.wuyts@ijd.be

Elina Bouwens
elina.bouwens@ijd.be

www.kerknet.be/ijd/evenement/zomervuur-2023

locatieKapucijnenklooster, Dreef 38, Meersel-Dreef
plaatsHoogstraten (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl