Vandaag is dinsdag 28 mei  

categorie categorie kamp
kamp
wanneermaandag 3 t/m zaterdag 8 juli 2023    Evangelie van 2023-07-03
(Heilige Thomas)
 titelIJD Zomerkamp - Zomerzin
beschrijving

IJD Antwerpen organiseert een fantastisch kamp dat je niet wil missen, namelijk... Zomerzin!

Zomerzin is een zomerkamp voor jongeren tussen 11 en 16 jaar waar je de kans krijgt om kennis te maken en te groeien in de vreugde van het geloof.  We omarmen het leven van onszelf en dat van een ander tijdens een week intens genieten in verbondenheid. Actie, ontmoeting, geloof en plezier zijn de sleutelwoorden van dit fantastische kamp.  Kom je mee op avontuur?

Wanneer?  Van maandag 3 juli tot en met zaterdag 8 juli 2023
Waar? 

We slaan onze tenten op in de bossen van het Kapucijnenklooster in Meersel-Dreef! Neem gezellig jou tentje mee en ervaar het tentenleven! 

Wat kost dat?  160 euro per deelnemer. Vroegboekkorting van 10 euro als je inschrijft voor 31 mei 2023
Hoe kan ik me inschrijven?  Inschrijven doe je via www.regi.ijd.be/zomerzin2023. Problemen met het inschrijven? Neem gerust contact op met Nick ( nick.hannes@ijd.be )
Ter info We beperken het aantal inschrijvingen tot 40 deelnemers. Wees er dus snel bij, want dit kamp wil je niet missen!
Voor vragen kan je terecht bij Nick : nick.hannes@ijd.be

info

Nick Hannes
nick.hannes@ijd.be

www.kerknet.be/ijd/evenement/zomerzin-2023

locatieKapucijnenklooster, Dreef 38, Meersel-Dreef
plaatsHoogstraten (België)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl