Vandaag is dinsdag 30 mei  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneervanaf zaterdag 20 mei    Evangelie van 2023-05-20
begintijd14:30 uur
eindtijd18:30 uur
 titelLezing - Op het lijf geschreven
beschrijving

Een verdiepende lezing over tatoeages, identiteit en religie. De lezing gaat in op de geschiedenis van het tatoeëren van het lichaam en hoe dat in diverse culturen wereldwijd te vinden is, vaak sterk verbonden met traditie, identiteit en religie.

In onze samenleving zie je dat mensen uit alle lagen van de bevolking tatoeages hebben. Wat drijft mensen om een tatoeage te nemen? Zijn we anders naar ons lichaam gaan kijken? En hoe wordt vanuit de katholieke hoek hiernaar gekeken?

info

Karin Bornhijm OP
(06) 411 45 908
info@kloostertuinrotterdam.nl
www.kloostertuinrotterdam.nl/lezing-op-het-lijf-geschreven

locatieCitykerk Het Steiger, Sint Dominicus, 1e Nieuwstraathof 2
plaatsRotterdam (Zuid-Holland)
postcode30
bisdomRotterdam
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl