Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Reis
reis
wanneerdonderdag 7 t/m zondag 10 december 2023    Evangelie van 2023-12-07
 titelKingsmen trektocht
beschrijving

KingsMen is in 2012 als een kleine bergtocht in de Pyreneeën begonnen. Drie vrienden besloten dat ze als mannen onder elkaar naar een abdij in de bergen wilden waar ze fysiek en spiritueel uitgedaagd zouden worden en waar ze hun vriendschap konden verstevigen. In 2013 volgde een vervolg wat eind 2014 begin 2015 leidde tot de oprichting van KingsMen.

De trektochten voor mannen bestaan uit een serie van drie Quest trektochten die over een periode van drie jaar gedaan kunnen worden. Elke volgende tocht is uitdagender op fysiek, geestelijk en voorbereidend gebied. Tijdens de Quest is er dagelijks stille tijd en is er een inleiding of getuigenis aan de hand van een dagthema. De mannen gaan persoonlijk aan de slag met prikkelende vragen.

In 2023 staan de volgende activiteiten gepland:

  • 20-23 april - Quest 1.0 Korbielow
  • 11-14 mei - Zoektocht 2.0 Canigou
  • 14-17 september - Quest 2.0 Korbielow
  • 11-15 oktober - Zoektocht 3.0 Canigou
  • 7-10 december - Zoektocht 1.0 Canigou

info

www.kingsmen.nl

locatieAbbaye Saint-Martin-du-Canigou
plaatsCasteil (Frankrijk)
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl