Vandaag is vrijdag 22 september  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneervrijdag 9 t/m zondag 11 juni    Evangelie van 2023-06-09
 titelNederlands Gregoriaans Festival
beschrijving

Van 9 tot en met 11 juni kunt u in Den Bosch een heel weekend genieten van alles wat het gregoriaans te bieden heeft. In cursussen, symposium, meezing-activiteiten, masterclass op het orgel, theatervoorstellingen en natuurlijk concerten door nationale en internationale gezelschappen.

De 8e editie van het Nederlands Gregoriaans Festival gaat op 9 juni 2023 van start. Drie dagen lang is Den Bosch het centrum waar jong en oud zich kan onderdompelen in de wereld van het gregoriaans. Oude en nieuwe klanken zullen klinken in de Sint Jan, de Grote Kerk en de Sint Cathrien. Maar ook het Zwanenbroedershuis, Stadsklooster San Damiano en de Bouwloods zijn plekken waar verschillende activiteiten plaatsvinden.

Ga voor het volledige programma naar de website van het festival. Voor de verschillende onderdelen van het programma zijn tickets te koop, variërend van € 3,50 tot € 135.

info

www.gregoriaansfestival.nl

locatie
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl