Vandaag is donderdag 18 april  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Katholieke Charismatische Vernieuwing
(KCV)

Katholieke Charismatische Vernieuwing

Website E-mail

Katholieke Charismatische Vernieuwing staat voor Jong, vernieuwend, radicaal en midden in de Kerk

Nederland
www: www.kcv-net.nl
email: info@kcv-net.nl

België
www: www.kcv.be
email: kcv@yucom.be

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneermaandag 29 mei 2023    Evangelie van 2023-05-29
(2e Pinksterdag)
begintijd10:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelCharisdag - Kom Heilige Geest, beweeg mij
beschrijving

Op Tweede Pinksterdag, 29 mei 2023, is er in de Rafaëlkerk te Utrecht Overvecht een feest van ontmoeting, zang en muziek, Eucharistie, samen lunchen, getuigenis, oecumene en aandacht voor het slavernijverleden, de excuses en verwerking naar genezing.

Iedereen is welkom. Het programma is van 10.00 tot 16.00 uur. Adres: Lichtenberchdreef 4. Parkeren is gratis in de omgeving. 1200 meter lopen vanaf NS-station Overvecht.

Met het thema Kom Heilige Geest, beweeg mij is deze dag ook een bijdrage aan het synodaal proces. Worshipband United Voices of Joy en lofprijsband The Gospel onder leiding van Shirley S. Zichem zullen harten en voeten tot devotie en dansen bewegen.

Organisatie: CHARIS-Nederland in samenwerking met de Rafaëlgemeenschap van de Martinusparochie, die de lunch aanbiedt (vrijwillige bijdrage) aan wie zich vóór 27 mei daarvoor aanmeldt via de website.

Deelnemers worden ook uitgenodigd houdbaar voedsel mee te nemen voor de Voedselbank. Voor kinderen is er een apart programma, waarvoor ze aangemeld kunnen worden via de website.

info

www.kcv-net.nl/charis

organisatieKatholieke Charismatische Vernieuwing
locatieSint Rafaƫlkerk, Lichtenberchdreef 4
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl