Vandaag is zaterdag 20 juli  

categorie categorie kamp
kamp
wanneervrijdag 20 t/m zondag 22 oktober 2023    Evangelie van 2023-10-20
 titelZingkamp Stichting Koorplein
beschrijving

In de traditie van Harrie Muskens organiseert Stichting Koorplein Noord-Brabant in het weekend van 20, 21 en 22 oktober 2023 weer een zingkamp in groepsaccommodatie Beukenhaeghe in Moergestel.

  • Drie dagen zingen onder professionele begeleiding. Diverse workshops in twee leeftijdsgroepen, met aandacht voor de individuele stemontwikkeling en samenzang.

  • Genoeg tijd voor andere leuke kennismakingsactiviteiten, samen eten en twee overnachtingen.

  • Een openpodium om alleen of samen met anderen je talent(en) te laten zien.

  • Een slotpresentatie met alle deelnemers, waar papa, mama, opa’s en oma’s, kortom iedereen is uitgenodigd om te komen luisteren!

Wij nodigen jullie van harte uit voor de koor-3-daagse ‘Zin in zingen!’.

info

www.koorplein.nl/zininzingen

locatiegroepsaccommodatie Beukenhaeghe, Oirschotseweg 73
plaatsMoergestel (Noord-Brabant)
postcode50
bisdomDen Bosch
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl