Vandaag is zaterdag 22 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzondag 28 mei 2023    Evangelie van 2023-05-28
(1e Pinksterdag)
begintijd09:00 uur
eindtijd15:00 uur
 titel40-jarig priesterjubileum Mgr. De Jong
beschrijving

Uitnodiging voor de Jubileumviering op 28 mei 2023 om 09.00 uur en de aansluitende receptie voor het 40-jarig Priesterjubileum van Pastoor Everard de Jong.

Veertig jaar op exact dezelfde datum vieren we het 40-jarig priesterjubileum van Pastoor Everard de Jong in een feestelijke mis in de St. Petrus Bandenkerk, Dorpstraat 78, te Heer-Maastricht. Na deze mis zal de jaarlijkse processie door de parochie Heer trekken als feestelijke omlijsting voor zijn jubileum. Na de processie zal er in gemeenschapshuis Aen de Wan rond 12.00 uur tot 15.00 uur een receptie plaatsvinden waar u pastoor Everard de Jong kunt feliciteren.

Iedereen is van harte welkom. Daarna wordt de dag met genodigden verder voorgezet.

info

www.parochieheugem.nl

locatieSint Petrus Bandenkerk, Dorpstraat 78
plaatsMaastricht (Limburg)
postcode62
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl