Vandaag is maandag 22 april  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneerzaterdag 6 april    Evangelie van 2024-04-06
begintijd09:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelConferentie Missionaire Parochie
beschrijving

Op zaterdag 6 april 2024 wordt in Veenendaal de conferentie Missionaire Parochie gehouden, met als thema “Volg Mij!” We willen gehoor geven aan de oproep van Jezus: om als missionaire leerlingen op weg te gaan, Hem te volgen en ook anderen uit te nodigen op die weg met ons mee te gaan.

Het wordt een dag van inspiratie en toerusting, boordevol sprekers, ervaringsverhalen, seminars, gebed en tijd voor ontmoeting onder het genot van een maaltijd.

Programma

09.00 uur - Inchecken en ontvangst
09.30 uur - Start programma

  • Eucharistieviering
  • Sprekers
  • Getuigenissen van parochies
  • Gezamenlijke lunch
  • Seminars
  • Gebed en zang

17.00 uur - Einde van de dag

Voor wie?
Van harte uitgenodigd is iedereen die verlangt de weg naar een missionaire parochie in te slaan, op die weg verder te gaan, of die simpelweg nieuwsgierig is naar het gedachtegoed van de Missionaire Parochie.

Kom samen!
De dag zal het meest opleveren wanneer je met een groep uit je parochie of geloofsgemeenschap deelneemt. Nodig daarom je pastoor, de andere leden van het pastoraal team en je mede-parochianen uit om mee te gaan! Zo kun je ook na deze dag samen verder met wat je hebt ervaren en je hebt voorgenomen. Er zijn speciale groepskortingen!

De dag wordt georganiseerd door het ‘Ecosysteem Missionaire Parochie’ waarin de volgende organisaties samenwerken: Alpha Nederland, Bisdom Breda, Centrum voor Parochiespiritualiteit, Katholiek Alpha Centrum en XPand Nederland.

Voorprogramma
Op vrijdagavond 5 april zal er om 20.00 uur een voorprogramma zijn met gezamenlijk gebed voor de conferentie en aansluitend ontmoeting. Parallel hieraan vindt een pre-event voor jongeren plaats, de Young People’s MeetUp: studenten en young professionals zijn hiervoor van harte uitgenodigd!

info

www.missionaireparochie.nl/conferentie-missionaire-parochie-2024

locatieDe Basiliek, Wiltonstraat 56
plaatsVeenendaal (Utrecht)
postcode39
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl