Vandaag is vrijdag 1 december  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneervrijdag 6 oktober    Evangelie van 2023-10-06
begintijd20:15 uur
 titelFilmvertoning - Where are you, Adam?
beschrijving

Op vrijdagavond 6 oktober 2023 wordt om 20.15 uur de film ‘Where are you, Adam’ vertoond in de Emmauskerk te Nieuwegein. Met inleiding van de maker (video) en nagesprek.

Where are you, Adam?
Het is een Oekraïense documentaire over het dagelijkse leven in het Dochiariouklooster op de Berg Athos in Griekenland.

De documentaire bevat visueel rijke en unieke beelden over het leven van de monniken in hun wereld die niet wordt beheerst door de klok. Prachtige beelden van de natuur worden afgewisseld met beelden over de toewijding van de monniken, hun beproevingen en saamhorigheid.

De film heeft diverse prijzen en nominaties in de wacht gesleept.

info

emmauskerk@3eenheidparochie.nl

locatieEmmauskerk, Merelplein 2
plaatsNieuwegein (Utrecht)
postcode34
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl