Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Den Bosch
(B Den Bosch)

Bisdom Den Bosch

Website E-mail

Postbus 1070
5200 BC Den Bosch

Parade 11
5211 KL Den Bosch

tel (073) 6125488
fax (073) 6136850

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 31 mei    Evangelie van 2024-05-31
(Maria bezoekt haar nicht Elisabet)
begintijd16:00 uur
eindtijd19:00 uur
 titelVrijdagmiddagborrel Kinderwerk
beschrijving

In Coronatijd was er verwarring rond kinderwerk in parochies. Welke regels hanteer je, mag het kinderkoor wel of niet zingen, enz. enz. Hiervoor werd in Bisdom Den Bosch de On/offline groep in het leven geroepen: online bijeenkomsten eens in de zes weken om elkaar bij te praten, en om nieuwe informatie met elkaar te delen. Later deelden organisaties -via pitches- wat zij het familiepastoraat in parochies te bieden hadden.

Na drie jaar stappen we over naar een nieuw format. Bij de online bijeenkomsten was een beperkt aantal deelnemers mogelijk. Vanaf nu willen we álle familiepastoraatswerkgroepen uitnodigen!

We hebben gekozen voor drie vrijdagmiddagborrels, mét de vertrouwde pitches, een inleiding, delen in groepjes, maar ook hapjes, ontspanning en ontmoeting.

  • Plaats: Sint-Janscentrum
  • Tijd: 16.00 uur tot 19.00 uur
  • Data: 3 november 2023, 2 februari 2024 en 31 mei 2024

De vrijdagmiddagborrel - de beste manier om je werkweek af te sluiten!

info

www.bisdomdenbosch.nl

organisatieBisdom Den Bosch
locatieSint-Janscentrum, Papenhulst 4
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl