Vandaag is dinsdag 21 mei  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Maria Mater Kring
(Maria Mater)

Maria Mater Kring

Website E-mail

Kapelaan L.Simons
lucas_simons@hotmail.com

Tineke Renckens
(045) 405 20 12
tinekeknots@gmail.com

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdinsdag 17 december    Evangelie van 2024-12-17
 titelStille Dag Maria Mater Kring Sittard
beschrijving

In de Maria Mater Kringen ontmoeten r.-k. vrouwen elkaar rondom de Moeder van de Heer, Maria. Zij willen zich verbonden weten met de grote rooms-katholieke moederkerk en komen samen om onder leiding van een priester te groeien in hun gelovig leven.

De bijeenkomsten zijn ongeveer om de zes weken van 10-15 uur. Er is dan een inleiding op een Bijbeltekst, eucharistische aanbidding, gelegenheid om het sacrament van boete en verzoening te ontvangen, een eucharistieviering, het Maria Mater Kringgebed wordt gebeden en er wordt een spreker uitgenodigd die een onderwerp behandelt op het raakvlak van Kerk en samenleving.

Bijdrage: €12 of vrijwillige bijdrage

info

Greet Daatselaar
(0475) 30 16 27
greetdaatselaar@gmail.com
www.rkactiviteiten.nl/mariamater

organisatieMaria Mater Kring
locatieBezinningshuis Regina Carmeli, Kollenberg 2, 6132AL Sittard
plaatsSittard (Limburg)
postcode61
bisdomRoermond
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl