Vandaag is zaterdag 2 december  

categorie categorie Bedevaart
bedevaart
wanneerzondag 8 oktober    Evangelie van 2023-10-08
begintijd09:30 uur
eindtijd12:30 uur
 titelKloosterpad Kloosterhotel Zin
beschrijving

Zondag 8 oktober opent Kloosterhotel Zin haar landgoed voor een bijzonder publieksprogramma. ZIN is gevestigd in een voormalig klooster van de fraters van Tilburg en ligt op de route van Ons kloosterpad. Ervaar de verstilling, rust en ontspanning van de plek die als startpunt dient voor kloosterrondwandeling Vught.

Een wandeling van 12 kilometer over het landgoed en over Ons Kloosterpad met onderweg ruimte voor reflectie op compassie voor jezelf en anderen. Trainers van de Zin-academie hebben speciaal voor de wandelaars een aantal oefeningen voor onderweg voorbereid.

Wandelaars worden om 9.30 ontvangen met koffie/ thee en iets lekkers in woonkamer van het Kloosterhotel. Om 12.30 uur is het programma afgelopen. Wie wil kan daarna nog aanschuiven voor een heerlijke biologische lunch.

Bijdrage wandeling €15, deelname lunch €21,50. Ga je mee?

info

marlou@zinvught.nl
www.kloosterhotelzin.nl/agenda

www.onskloosterpad.nl/nazomeren-op-ons-kloosterpad

locatieKloosterhotel Zin, Boxtelseweg 58
plaatsVught (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl