Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Conferentie
conferentie
wanneermaandag 25 september 2023    Evangelie van 2023-09-25
begintijd10:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelPNB 50 Jaar - Dag van de Toekomst
beschrijving

Het Pensioenfonds Nederlandse Bisdommen (PNB) werd opgericht in 1973 en bestaat in 2023 dus 50 jaar. Dat wordt gevierd op maandag 25 september met een ‘Dag van de Toekomst’ waarop onder meer vooruitgekeken wordt naar de toekomst van het fonds.

De dag begint om 10.00 uur in Museum Speelklok te Utrecht. Behalve vooruitkijken is er ook tijd om samen terug te blikken op de afgelopen 50 jaar van het pensioenfonds.

Dankbaarheid voor het jubileum wordt uitgedrukt door het vieren van de Eucharistie in de St. Catharina-kathedraal met als voorganger kardinaal Eijk.

Voor wie
De Dag van de Toekomst is speciaal voor alle deelnemers en gepensioneerden van het pensioenfonds en voor alle betrokken parochiebesturen. Deelname aan deze dag, die om 10.00 uur begint met koffie en gebak en tot ongeveer 17.00 uur duurt, is gratis. De locatie Museum Speelklok in Utrecht is te vinden op korte loopafstand van het Centraal Station Utrecht en een parkeergarage aan de Springweg.

Aanmelden voor deze dag kan nog via dit online aanmeldformulier:

dbasesite.mistermail.nl/scripts/klanten/azl_011_bisdommen_364/2023/09/25/aanmelden.pl

info

www.rkkerk.nl/pensioenfonds-nederlandse-bisdommen-pnb-viert-50-jarig-bestaan-met-dag-van-de-toekomst

locatieMuseum Speelklok, Steenweg 6
plaatsUtrecht (Utrecht)
postcode35
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl