Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 23 september 2023    Evangelie van 2023-09-23
(Heilige Linus)
begintijd09:00 uur
eindtijd16:00 uur
 titelKlussen op de zolder
beschrijving

Zaterdag 23 september 2023 gaan we weer klussen op de zolder. Kom jij ook helpen? Vraag je ouders, vrienden en buren of ze meegaan.

We zijn nog volop aan het isoleren. Het is niet moeilijk, er zijn ervaren mensen die graag uitleggen hoe het moet. Het is wel handig om handschoenen mee te nemen en lange mouwen aan te trekken.

Zondag, op de Parochiedag, willen we iedereen graag de zolder laten zien. Dus misschien ben je niet zo goed in klussen, maar wil je zaterdag vanaf 15.00 wel helpen alles redelijk stofvrij te maken! Dan ben je van harte welkom!

Zien we jullie zaterdag?!

info

huiskameropzolder@gmail.com
www.jongkatholiekamersfoort.nl

locatieKerklaan 22
plaatsHoogland (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl