Vandaag is vrijdag 1 december  

categorie categorie Lezing
lezing
wanneerzaterdag 7 oktober    Evangelie van 2023-10-07
(Heilige Maagd Maria van de Rozenkrans)
begintijd19:00 uur
 titelJubileumviering Clarissen
beschrijving

Op zaterdag 7 oktober om 19.00 uur vieren we in de Lambertuskerk met onze hele parochie-gemeenschap de H. Mis, waarin mgr. Hurkmans zal voorgaan. Een delegatie van de Onze Lieve Vrouwe Schuts Elshout en ons Hubertusgilde zullen ook present zijn. Radio Maria zal de H. Mis opnemen en uitzenden. Priester Koos Smits van Radio Maria zal tijdens de plechtige intocht de relieken van de heilige Francisco en Jacinta binnendragen.

Deze eucharistieviering is een cadeau voor de Clarissen.
De Clarissen in Amerika vieren in november hun 75-jarig stichtingsjubileum in hun moederklooster te Roswell, New Mexico, genaamd Onze Lieve Vrouw van Guadalupe. Dit is het klooster waar de Clarissen uit Elshout vandaan kwamen. Omdat zij de gelofte van armoede hebben afgelegd aanvaarden zij geen persoonlijke cadeaus. Daarom bieden wij vanuit onze parochie Wonderbare Moeder deze feestelijke eucharistieviering aan uit dankbaarheid en bevestiging van onze vriendschap. Van deze 75 jaar zijn wij al 30 jaar verbonden in gebed.

U bent van harte welkom!

info

(0416) 37 22 15 (di-vr 9.00-12.00 uur)
parochie@wonderbaremoeder.nl
www.wonderbaremoeder.nl

locatieLambertuskerk, Raadhuisplein 2
plaatsDrunen (Noord-Brabant)
postcode51
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2023 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl