Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Cursus
cursus
wanneervanaf donderdag 22 februari    Evangelie van 2024-02-22
begintijd19:30 uur
eindtijd21:30 uur
 titelKathedraalschool - Cursus Kerkvaders
beschrijving

De parochie van de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch heeft voor geloofsvorming een ‘Kathedraalschool’ opgezet met diverse activiteiten. Zo zijn er Sint-Jansavonden, Bezinningsavonden, Leesavonden, cursussen en Sacramentenvoorbereiding.

Kerkvaders en de Schepping
Aan de hand van de geschriften van de kerkvaders Ambrosius en Basilius gaan we in op de scheppingstheologie. Wat hebben de kerkvaders over de schepping gezegd en geschreven en hoe werkt hun theologie door in onze tijd waarin we zoveel spreken over het verantwoord omgaan met de schepping, met de wereld.

Inleiders: diaken René de Weerd MA en Drs. Wilma Cruts

Data

  • donderdag 22 februari 2024
  • donderdag 14 maart 2024

info

(073) 613 0314
secretariaat@sintjandenbosch.nl
www.kathedraalschool.nl

locatiePlebanie Sint-Janskathedraal, Choorstraat 1
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl