Vandaag is donderdag 29 februari  

categorie categorie Liturgie
liturgie
wanneerzondag 4 februari    Evangelie van 2024-02-04
begintijd11:00 uur
 titelFamilieviering Huisseling
beschrijving

Een viering voor jong en oud. Mede georganiseerd door het familiepastoraat Leef, Lach en Geloof. Met na de viering koffie en ranja.

Elke eerste zondag van de maand is er eucharistie waarin jong en oud samen vieren. Kinderen en tieners hebben een belangrijke rol o.a. bij het lezen en het aandragen van de gaven. Daarbij krijgt elk kind een tasje met kleurplaat, vieringwijzer en iets extra’s waardoor ze gemakkelijker in de mis kunnen zijn. Na de viering komen we samen voor koffie/thee/limonade en is er een korte activiteit.

Kom je ook…..?

info

René Lamers (Diaken)
(06) 1242 8322
reelstca@gmail.com
www.heiligejohannesdedoper.nl

locatieSint-Lambertuskerk, Hamstraat 1, Huisseling
plaatsRavenstein (Noord-Brabant)
postcode53
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl