Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
wanneerzaterdag 2 december 2023    Evangelie van 2023-12-02
begintijd14:00 uur
eindtijd17:00 uur
 titelNavigators jubileum 75 jaar
beschrijving

We willen in dankbaarheid met elkaar vieren dat Navigators al 75 jaar een beweging is, waarin we samen als leerling van Jezus, ons leven delen door de vele generaties heen.

Dat doen we graag met jullie. Jullie die betrokken zijn bij ons werk. En met jullie die Navigators misschien niet (meer) zo goed kennen. En ook met jullie die willen weten wat Navigators is en doet. Iedereen is welkom. Ook voor kinderen is er voldoende te zien en te doen.

Programma
13.30 uur - Inloop
14.00 uur - Programma
17.00 uur - Einde

info

www.navigators.nl/actueel/welkom-op-de-jubileummiddag-75-jaar-navigators

locatieKruispunt Vathorst, Terschellingkade 22
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl