Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Bezinning
bezinning
wanneerdonderdag 23 november 2023    Evangelie van 2023-11-23
begintijd19:00 uur
 titelLucasavond
beschrijving

Vanaf donderdag 9 november 2023 start een nieuwe serie van Lucasavonden met een gevarieerd en inspirerend programma. Vieren, bidden, ontmoeten, leren en gemeenschapsvorming staan voorop.

Zo zullen we samen naar video’s kijken uit de Sycamore-serie die ons een beter zicht op Jezus zullen geven. Sycamore is de Engelse naam voor de wilde vijgenboom waarin Zacheüs klom om een beter zicht op Jezus te krijgen. De ontmoeting met Christus veranderde zijn leven.

Als bepaalde tijden of data niet passen neem dan vooral de vrijheid om een gedeelte van het programma te volgen. Neem ook vrienden en bekenden die mogelijk geïnteresseerd zijn mee naar de avonden.

  • donderdag   9 november 2023
  • donderdag 16 november 2023
  • donderdag 23 november 2023
  • donderdag 30 november 2023
  • donderdag   7 december 2023
  • donderdag 14 december 2023
  • donderdag 21 december 2023

info

lucas@parochiemaria.nl

locatieLucaszaal, Lucaskerk, C├ęsar Francklaan 2
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl