Vandaag is woensdag 21 februari  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 9 december 2023    Evangelie van 2023-12-09
begintijd19:00 uur
 titelOpening Kerststal Sint-Janskathedraal
beschrijving

Traditiegetrouw wordt in de kooromgang van de Sint-Janskathedraal van ’s-Hertogenbosch een Kerststal opgebouwd. Ieder jaar komen mensen uit alle windstreken naar de kathedraal om zich te laten verbazen, inspireren, vertederen of gewoon om even stil te staan bij de geboorte van het kindeke Jezus.

Op zaterdag 9 december om 19.00 uur is de feestelijke opening van de kerststal door de ambassadeur van Italië en de minister-provinciaal van de Minderbroeders Franciscanen. De Schola Cantorum verzorgt de zang.

Vanaf zondag 10 december 2023 is de kerststal van de Sint-Jan dagelijks geopend.

Op zondag 14 januari 2024 is de laatste dag om de kerststal te bezoeken.

info

www.kerststal-sint-jan.nl
www.sintjandenbosch.nl

locatieSint-Janskathedraal Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl