Vandaag is vrijdag 14 juni  

categorie categorie Festiviteit
festiviteit
Bisdom Haarlem-Amsterdam
(B Haarlem)

Bisdom Haarlem-Amsterdam

Website

Postbus 1053
2001 BB Haarlem

Leidsevaart 146
2014 HE  Haarlem

tel (023) 5112 600
fax (023) 5112 629

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzaterdag 22 juni    Evangelie van 2024-06-22
begintijd10:00 uur
 titelBavodag
beschrijving

Wisten jullie al dat elk jaar de Bavodag wordt georganiseerd? Het is een speciale dag voor tieners en vormelingen van ons bisdom. Een dag van vreugde, geloof en samenzijn met jouw leeftijdsgenoten. Vorig jaar is het een groot succes geweest. En daarom willen we ook dit jaar de Bavodag samen met jullie kunnen vieren!

Dit jaar zal de Bavodag op zaterdag 22 juni zijn. Met deze brief willen we jullie graag uitnodigen (11-16 jaar). Jullie zijn allemaal welkom! Samen maken we er een mooie dag van maken, zodat wij allen gesterkt worden in het geloof in Jezus door het vuur van de Heilige Geest.

De deuren van onze mooie kathedraal zullen om 10.00 uur worden geopend, en om 10.30 uur zal de dag van start gaan. Het centrale thema zal de zalige Carlo Acutis zijn; een jonge vurige tiener van onze eeuw. Ook zullen er verschillende workshops zijn en samen gaan we de torens in van onze kathedraal. En ook dit jaar zullen sport en spel niet ontbreken! We zullen de dag afsluiten met de heilige Mis samen met onze Bisschop.

We zouden het superfijn vinden als ook jij erbij bent! Aanmelden kan via de website de website van het bisdom.

We vragen ieder een lunchpakketje mee te nemen en een bijdrage van €10 per persoon (tieners en begeleiders), die ter plekke contant kan worden betaald. Wij zorgen voor frisdrank, snacks en een leuk programma.

We hopen er samen een mooie dag van te maken. Mis het niet!

info

bavodag@hotmail.com
www.bisdomhaarlem-amsterdam.nl/bavodag

organisatieBisdom Haarlem-Amsterdam
locatieKathedrale Basiliek van Sint Bavo, Leidsevaart 146
plaatsHaarlem (Noord-Holland)
postcode20
bisdomHaarlem-Amsterdam
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl