Vandaag is woensdag 21 februari  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 10 december 2023    Evangelie van 2023-12-10
(2e zondag vd Advent - Populus Sion)
begintijd20:00 uur
eindtijd21:00 uur
 titelFestival of Lessons and Carols - HVE
beschrijving

Geheel volgens Engelse traditie voeren een aantal leden van het Helmonds Vocaal Emsemble A Festival of Lessons and Carols uit in de Sint-Janskathedraal te ’s-Hertogenbosch. De viering is op zondag 10 december van 20.00 tot ~21.00 uur.

Op steeds meer plekken in Nederland worden Festivals of Nine Lessons and Carols gehouden, naar het voorbeeld van een Engelse traditie die 101 jaar geleden, in 1918, in King’s College Cambridge begonnen is. Het is een viering waarin lezingen (lessons) en liederen (carols) afgewisseld worden. Traditiegetrouw klinkt als openingslied ‘Once in royal David’s city’.

info

www.helmondsvocaalensemble.com

locatieSint-Janskathedraal, Torenstraat 16
plaatsDen Bosch (Noord-Brabant)
postcode52
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl