Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzaterdag 16 december 2023    Evangelie van 2023-12-16
begintijd20:15 uur
eindtijd21:30 uur
 titelKerstconcert koor 4U - Ansfriduskerk
beschrijving

Tijdens de kerststallententoonstelling in de Ansfriduskerk te Amersfoort geeft Koor 4U op zaterdag 16 december om 20.15 uur een kerstconcert.

Koor 4U is een van de koren van de Sint Ansfriduskerk en bestaat in 2023 40 jaar. Dit concert is tevens de afsluitende activiteit van hun jubileumjaar. Het koor zingt een veelzijdige mix van Nederlandstalige kerstliederen, Engelse Carols, Amerikaanse Christmas songs, een aantal Franse en Duitse Kerstliederen.

Het concert duurt tot circa 21.30 uur en er is geen pauze. Het concert is gratis toegankelijk. Na afloop van het concert wordt bij de uitgang een deurcollecte gehouden. De opbrengst van die collecte is voor de helft bestemd voor het goede doel van de Kerststallententoonstelling (War Child) en voor de helft ter dekking van de kosten van het concert.

info

www.sintansfridus.nl/kerststallen

locatieSint Ansfriduskerk, Jacob Catslaan 28
plaatsAmersfoort (Utrecht)
postcode38
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl