Vandaag is woensdag 21 februari  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Nieuw Sion

Nieuw Sion

Website E-mail

Stichting Nieuw sion
Vulikerweg 6
7431 PJ  Diepenveen

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 29 t/m zondag 31 december 2023    Evangelie van 2023-12-29
begintijd15:00 uur
eindtijd14:00 uur
 titelKloosterfestival - Wintereditie
beschrijving

Van vrijdagmiddag 29 december tot en met zondagmiddag 31 december, nemen we je mee in het ritme van het klooster. De basis is het getijdengebed waarin je mag oefenen met stilte in je leven. In de donkerste dagen van het jaar is Klooster Nieuw Sion een huis vol warmte en gezelligheid, maar ook een oase van stilte.

We nemen tijdens dit festival de tijd om stil te staan bij het jaar dat dan achter je ligt. Juist in de stilte van de winter groeien onder de grond de wortels en bereiden knoppen zich voor op het nieuwe voorjaar. Hoe werkt dat bij jou?

Ontmoeting, gezelligheid, workshops en muziek, verstilling en vertraging staan centraal tijdens deze unieke winter editie van het Kloosterfestival.
Drie dagen lang leven op het dagelijkse ritme van het getijdengebed. Het credo ’Ora et labora’ laat je kennismaken met het evenwicht van het kloosterleven. Rondom de kachel in de kapschuur genietend van het Sion kloosterbier en live muziek samen met nieuwe en oude vrienden.

Tijdens dit weekend ontmoet je ook de mensen die op Klooster Nieuw Sion een toegewijd leven leiden. Ze staan altijd open voor je vragen of een gesprek. Dit jaar starten we op 29 december en heten we jullie om 15.00 uur welkom.

Het Kloosterfestival richt zich op bezoekers in de leeftijd van 19 t/m 39 jaar.

info

activiteiten@nieuwsion.nl
www.nieuwsion.nl/events/kloosterfestival-winter-editie-2023

organisatieNieuw Sion
locatieKlooster Nieuw Sion, Vulikerweg 6
plaatsDiepenveen (Overijssel)
postcode74
bisdomUtrecht
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl