Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Muziek
muziek
wanneerzondag 3 december 2023    Evangelie van 2023-12-03
(1e zondag vd Advent - Levavi)
begintijd09:45 uur
 titelKinderKaravaan - Advent
beschrijving

Weet jij hoe laat het is? De ADVENT begint, dan kijken we uit naar KERSTMIS !!!

Daarom nodigen we alle kinderen uit voor de KinderKarvaan + bijeenkomst van zondag 3 december om samen met ons de Advent te starten. Van 9.45 tot 10.45 uur komen we samen in de Hellemonszaal (onder de basiliek van Oudenbosch, ingang ‘De Pelgrim1, Past. Hellemonsstraat 2) en gaan op een speelse en creatieve manier het thema verwerken. Er is zelfs weer een leuk themalied dat we gaan aanleren. Laten weten dat je komt is fijn.

Om 11 uur start in de Basiliek de KinderKaravaan-viering waarin we samen met alle mensen in de kerk de Advent beginnen en de eerste kaars van de Adventskrans zullen aansteken! Jij komt toch ook!

Advent vieren we niet alleen in de kerk, maar ook thuis! Leef thuis samen toe naar Kerstmis met het speciale adventsboekje. Voor elke dag is er een nieuwe bladzijde met een activiteit of een verhaal. Heb je het projectboekje van de advent nog niet en wil je het wel? Laat het weten dan komt het jouw boekje naar je toe. (de aangemelde eerste communicanten voor 2024 ontvangen het projectboekje automatisch na aanmelding)

info

(06) 230 136 26
projectmedewerker@bernardusparochie.nl
www.bernardusparochie.nl

locatieDe Pelgrim 1 Hellemonszaal, ingang Pastoor Hellemonsstraat
plaatsOudenbosch (Noord-Brabant)
postcode47
bisdomBreda
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl