Vandaag is zaterdag 13 juli  

categorie categorie Cultuur
cultuur
wanneerzaterdag 26 oktober    Evangelie van 2024-10-26
begintijd11:00 uur
 titelFilmvertoning - Where are you, Adam?
beschrijving

Filmvertoning van de bijzondere documentairefilm ‘Where are you Adam?’. De entree bedraagt € 10 (kaarten bij de entree). De opbrengst zal geheel ten goede aan de Oekraïense families rond de film.

De uitzonderlijke Oekraïense documentaire geeft een inkijkje in het leven van monniken op het Griekse schiereiland Athos met zijn schitterende natuur. De tijd wordt daar niet door de klok beheerst. De monniken gaan geheel op in hun werk en gebed en doorstaan beproevingen en moeilijkheden pijn. De beelden in de film raken je in je ziel. De documentaire is zichtbaar met liefde gemaakt is. Een trailer is te zien op:

Deze documentaire van de Oekraïense filmmaker Oleksandr Plyska en regisseur Aleksandr Zaporoshchenko was al in 22 verschillende landen te zien en heeft al verschillende prijzen gewonnen. De Nederlandse première was op 4 oktober 2022 in De Balie te Amsterdam.

info

Katia Novikova
katia.novikova@skf.com

locatieSt. Willibrordsabdij, Abdijlaan 1
plaatsDoetinchem (Gelderland)
postcode70
bisdomUtrecht
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl