Vandaag is maandag 15 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
Bisdom Breda
(B Breda)

Bisdom Breda

Website E-mail

Postbus 90189
4800 RN Breda

Veemarktstraat 48
4811 ZH Breda

tel (076) 522 34 44

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerzondag 14 april    Evangelie van 2024-04-14
(Heilige Lidwina)
begintijd11:00 uur
eindtijd18:00 uur
 titelGezinsdag Onze V/vader
beschrijving

Alle ge­zin­nen - ook een­ou­der ge­zin­nen- zijn van harte welkom op de gezins­dag Onze V/vader in Oosterhout op 14 april 2024. Het is be­lang­rijk om als ge­zin­nen elkaar te ont­moe­ten en te groeien in geloof.

Het thema is Onze V/vader: de relatie die wij met onze ‘aardse’ vader hebben heeft ook invloed op ons beeld van God onze Vader. Ook be­lang­rijk voor de mannen die vader zíjn: de liefde voor je kind heeft invloed op zijn of haar gedachten over wie God is.

Willem Visser ’t Hooft zal spreken. Hij is zelf vader van drie kin­de­ren en verant­woor­de­lijke van het gebedsini­tia­tief Fathers Prayers. Hij heeft zelf ook zo zijn worstelingen op dit terrein gehad en getuigt van zijn weg naar zijn V/vader.

Daar­naast gaan we gezellig samen eten en is er gelegen­heid voor stil gebed. In de loop van de mid­dag gaan we met z’n allen op pad. Voor kin­de­ren van 0-18 jaar is er pro­gram­ma. De organi­sa­tie vindt het heel be­lang­rijk dat zij ook een gewel­dige dag beleven.

Prak­tisch
De dag begint met de mis in de Basiliek Sint Jan de Doper in Oosterhout om 11 uur (Markt 28, 4901 EP Oosterhout). Het is ook goed moge­lijk om naar de eigen paro­chie­kerk te gaan en om 12.15 uur aan te sluiten in de pastorie: Markt 17, 4901 EP Oosterhout.

Deelname kost € 25 per gezin, inclusief lunch en warm avondeten.

Deze dag wordt geor­ga­ni­seerd door de Catharina Pa­ro­chie in Oosterhout en het Bisdom Breda.

info

www.bisdombreda.nl

organisatieBisdom Breda
locatieBasiliek Sint Jan de Doper, Markt 28
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroepGezin Gezin
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl