Vandaag is maandag 15 april  

categorie categorie Ontmoeting
ontmoeting
wanneerdinsdag 27 februari    Evangelie van 2024-02-27
begintijd18:00 uur
eindtijd19:30 uur
 titelVastenmaaltijd
beschrijving

In de 40-dagentijd doen we dingen vaak net even iets anders: door bezinning én door te vasten, richten we ons op God en onze naasten. We leven toe naar Pasen, het feest dat echte veranderingen mogelijk maakt. In die periode voelen vele christenen dat ze elkaar tot steun zijn; dan bidt men om verandering in hun leven of in de situatie van hun land.

Het is een goede gewoonte om in de vastentijd met elkaar een oecumenische sobere maaltijd te houden. Deze bestaat uit soep en brood. Met elkaar eten is bij uitstek hét moment om elkaar te ontmoeten en met elkaar van gedachten te wisselen.

De Protestante gemeente Helmond en de Damiaanparochie Helmond nodigen u uit voor een vastenmaaltijd die gehouden wordt op dinsdag 27 februari van 18.00 tot 19.30 uur op de pastorie van Mierlo-Hout, Hoofdstraat 157.

Vanwege de voorbereidingen en het beperkte aantal plaatsen verzoeken wij u zich aan te melden vóór woensdag 21 februari. U bent van harte welkom!

Aanmelden: secretariaat@damiaanhelmond.nl

info

kerkelijkwerker@pghas.nl
www.damiaanhelmond.nl

locatiePastorie van Mierlo-Hout, Hoofdstraat 157
plaatsHelmond (Noord-Brabant)
postcode57
bisdomDen Bosch
doelgroep
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl