Vandaag is zaterdag 18 mei  

categorie categorie Reis
reis
Bisdom Roermond
(B Roermond)

Bisdom Roermond

Website E-mail

Postbus 980
6040 AZ  Roermond

Bisschopshuis
Paredisstraat 10
6041 JW Roermond

tel (0475) 386 888

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneerdonderdag 1 t/m vrijdag 9 augustus    Evangelie van 2024-08-01
 titelJongerenreis Frankrijk
beschrijving

Beste jongere! Ben jij 16 jaar of ouder? En ben je toe aan een super mooie reis naar Frankrijk met leeftijdsgenoten? Dan hebben wij goed nieuws voor jou!

In de zomervakantie staat er een Jongerenreis Frankrijk op het programma. Wij gaan naar Normandië (noordwest Frankrijk); bekend om de fenomenale natuur en cultuur, maar ook vanwege de heilige Theresia van Lisieux. In het Ermitage Sainte Thérèse (in Lisieux) zullen we te gast zijn.

Wat gaan we doen?
Dagelijks zullen er momenten zijn van verdieping en bezinning, de heilige Mis, groepsgesprekken over Kerk en maatschappij, over geloven in deze tijd en wereld. Ook zullen we de prachtige natuur en cultuur van Normandië gaan verkennen. En uiteraard is er dagelijks veel gelegenheid voor ontspanning, sport en spel.

Wie organiseert de reis?
De initiatiefnemers en organisatoren van de Jongerenreis Frankrijk zijn: Pastoor Guido Kessels, Kapelaan Marc Kessels, en Dhr. Marc Demandt (tevens reisleider tijdens de Jongerenreis). Deze reis vindt plaats onder auspiciën van de Kerkelijke Stichting Gezinspastoraal van het Bisdom Roermond.

Praktisch

  • Voor wie? Iedereen van 16 t/m 30 jaar
  • Wanneer? Van donderdag 1 augustus t/m vrijdag 9 augustus 2024
  • Deelnamebedrag? €700 per persoon. Hiermee worden de reis (per luxe touringcar), het verblijf (tweepersoonskamers), de maaltijden (vol pension) en de geplande excursies betaald. Het is de eigen verantwoordelijkheid van iedere deelnemer om zelf een reis- en annuleringsverzekering af te sluiten.
  • Waar? Ermitage Sainte Thérèse, 23 Rue du Carmel, 14100 Lisieux, Frankrijk
  • Aanmelden? Via het aanmeldformulier op de website. Geef je op vóór 31 maart 2024. De aanmelding is pas definitief na betaling. Wees er snel bij want vol=vol.
  • Annuleren? Annulering is na 31 maart 2024 niet meer mogelijk, omdat dan de reis definitief wordt vastgelegd en dus kosten worden gemaakt; de deelnemer is dan de volle prijs verschuldigd. Eind april 2024 krijgen de deelnemers definitief te horen of de reis al dan niet doorgaat; mocht de reis niet doorgaan wegens te weinig aanmeldingen, dan worden gedane betalingen teruggestort.

info

jongerenreisfrankrijk@gmail.com

organisatieBisdom Roermond
locatieErmitage Sainte Thérèse, 23 Rue du Carmel
plaatsLisieux (Frankrijk)
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl