Vandaag is zondag 25 februari  

categorie categorie Bezinning
bezinning
Gemeenschap Chemin Neuf
(Chemin Neuf)

Gemeenschap Chemin Neuf

Website E-mail

St. Paulusabdij

Hoogstraat 80
4901 PK  Oosterhout (NB)

(0162) 45 19 91
(06) 41 76 20 33

www.chemin-neuf.org
www.paulusabdij.nl

Alle evenementen
van deze organisatie


wanneervrijdag 16 t/m zondag 18 februari    Evangelie van 2024-02-16
 titelOnderscheidingweekend - Dare to choose
beschrijving

Ben je op zoek naar een plek waar jij met andere leeftijdgenoten je GELOOF kunt delen en verdiepen (wat voor kerkelijk achtergrond je ook hebt)?

Gemeenschap Chemin Neuf Nederland biedt een onderscheidingsweekend van 16 t/m 18 februari 2024 voor jongeren van 18-30 jaar.

Of we nu ons ontbijt maken of beslissen wat we ’s ochtends aantrekken, onze hersenen nemen elke dag meer dan 35.000 beslissingen, volgens Eva Krockow, docent aan de Universiteit van Leicester in het Verenigd Koninkrijk.

Maar zijn we ons ervan bewust hoe we kleine of grote keuzes maken? Nemen we de tijd om te leren onderscheiden wat het beste voor ons is? En leunen we op de bron van leven en wijsheid die van God komt?

Dit weekend gaan we dieper in op de schat van de ignatiaanse spiritualiteit die ook wel een spiritualiteit van “durven kiezen” wordt genoemd.

We nemen ook de tijd om onze eigen besluitvormingsprocessen te overdenken en bij te stellen.

info

www.chemin-neuf.nl

organisatieGemeenschap Chemin Neuf
locatieSint Paulusabdij, Hoogstraat 80
plaatsOosterhout (Noord-Brabant)
postcode49
bisdomBreda
doelgroepJeugd en Jongeren Jeugd en Jongeren
Google map

Ontbreken de evenementen van uw organisatie? Neem contact op met info@rkactiviteiten.nl om te informeren naar de mogelijkheden!

De redactie houdt zich het recht voor ingezonden aankondigingen van evenementen voor publicatie te weigeren zonder opgaaf van redenen. Aan de publicatie van deze kalender kunnen geen rechten worden ontleend. Aan de uitvoering wordt de grootst mogelijke zorg besteed maar niets menselijks is ons vreemd. © 2024 rkactiviteiten.nl
Niets van deze uitgave mag opnieuw worden uitgegeven in welke vorm dan ook zonder voorafgaande schriftelijke toestemming van de uitgever
Ontwerp, implementatie & uitgever: iMoose.nl